Змазка Eni GR MU EP 2 463771 Туба 0,4кг

Змазка Eni GR MU EP 2 463771 Туба 0,4кг

Артикул: 463794


 

Agip GREASE MU EP однорідна літієва змазка, яка містить EP-присадки. Мастило виготовляється із застосуванням високоякісних мінеральних базових масел, високотехнологічного пакету присадок і комплексного літієвого мила як згущувача.

 
Властивості та експлуатаційні якості
 
Наявність EP-присадок забезпечує утворення міцної липкої змазуючої плівки, яка не порушується і не переміщається навіть при пульсуючих навантаженнях, що оберігає від прямого контакту металу з металом. Універсальні характеристики Agip GREASE MU EP дозволяють застосовувати її в широкому діапазоні потреб.
Хороша фізична і хімічна стабільність гарантує, що якість мастила залишається без змін навіть при важких механічних навантаженнях і високих температурах. Мастило також має високу опірність до окислення.
Висока температура каплепадения дозволяє використовувати мастило в широкому діапазоні температур. Завдяки високої прокачуваності вона може використовуватися при низьких температурах.
Agip GREASE MU EP забезпечує хороший захист від корозії. Міцно прилипає до металу масляна плівка не порушується навіть при сильній вібрації.
Мастило має відмінні водовідштовхувальні властивості, що дозволяє використовувати її при високій вологості і прямих контактах з водою.
154 грн.

Характеристики

Специфікація: Смазка универсальная
Виробник: Eni S.p.A.
Вага (кг): 0,4

Можливо Вас зацікавить